Ege Postası
Geri

Karabağlar'da 'Hayır' lokması

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı’nın Günaltay pazaryerinde  düzenlediği lokma dökümüne katıldı. Pazaryeri girişinde tüm vatandaşlarla sohbet eden Selvitopu, pazarcı esnafına da “Hayır’lı işler diledi.
Karabağlar'da 'Hayır' lokması
Haberler / Yerel Politika
1 Nisan 2017 Cumartesi 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, geçmiş dönem İzmir Milletvekili ve Eski İl Başkanı Alaattin Yüksel, geçtiğimiz günlerde AKP’den CHP’ye geçen belediye meclis üyesi İsmail Taş ve çok sayıda partili, Karabağlar Günaltay Pazarı girişinde lokma döktürerek neden “Hayır” oyu kullanmaları gerektiği konusunda vatandaşlara broşür dağıttı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Günaltay pazarında hem lokma dağıtımına katıldı,  hem de pazarcı esnafını dolaşarak “Hayır’lı İşler” diledi.

Mutlaka oyunuzu kullanın

Pazarı dolaşırken alışverişe gelen vatandaşların isteklerini, dileklerini not alan ve bizzat ilgileneceğini belirten Başkan Selvitopu, ayrıca referandum ile ilgili de bilgiler verdi. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun bir seçim olmadığını özellikle belirten Selvitopu, referandumda çıkacak “Hayır” oyunun  “Evet” oyu kullananların da hak ve hukukunu  koruyacağını ifade ederek, iyi bir gelecek için tüm vatandaşları referandumunda oy kullanmaya çağırdı.

Kahvehaneleri de ziyaret etti

Pazarcı esnafının tek tek tezgahlarını dolaşan ve elini sıkan Selvitopu, onlara “Hayır’lı işler” dilerken, pazarın dışında kahvehaneleri de dolaşarak vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Başkan Selvitopu’na bu ziyaretler sırasında Günaltay Mahallesi Muhtarı Hasan Metin de eşlik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası